dijous, 29 de setembre del 2011

El bipartit o el "tu més"

Gandia ha estat els darrers quatre anys governada per una coalició de dreta anomenada PSOE-Plataforma. Entre altres coses estos polítics s'han passat quatre anys utilitzant tots els mitjans de comunicació públics (des de periòdics, a pàgines webs, butlletins informatius, passant pel control mediàtic de Gandia TV, que pagàvem tots els ciutadans) per fer-se propaganda pròpia i exclusiva, i impedint contínuament que estos mitjans de comunicació parlaren dels partits de l'oposició. Ells pensaven que, mentint la gent i manipulant la informació, aconseguirien no perdre el seu govern a Gandia, però l'estratègia no els va eixir gens bé, i el resultat fou una majoria absoluta del PP a les eleccions de maig.
I què fa una majoria de dreta en qualsevol Ajuntament, i més encara una majoria del PP? Doncs, fer allò que els dóna la gana. Si el PSOE replica, ara el PP els contesta que pitjor van fer els altres mentre governaven, i que vagen a les hemeroteques, que està tot escrit.

Com es veia vindre, el PP ha estat utilitzant els mitjans de comunicació públics per fer-se propaganda. Ara bé, el PSOE no pot parlar perquè de manipulació informativa a Gandia en saben molt. No obstant, ja estan ensinistrant nova gent al món de la política perquè puga criticar al PP les mateixes misèries que el seu partit va estar fent els darrers 4 anys: "control dels mitjans de comunicació que depenien del consistori gandià".

El senyor regidor de joventut Víctor Soler -en resposta a la nota de premsa del PSOE criticant el PP pel que fa a l'ús dels mitjans de comunicació com és el Facebook, a través del qual s'està lloant contínuament les accions del nou govern popular-, va dir que el PSOE no podia criticar perquè els socialistes havien estat fent, en poques paraules, les mateixes coses quan van governar. Vaja la meua sorpresa! I jo que em pensava que el senyor Soler venia d'unes generacions més implicades amb la societat, ara pareix que fer com fan no és pecat. Fins a quan estes guerres entre socialistes i populars per veure qui són més patètics i més interessats?

Quan veurem un partit polític que governa per a tota la ciutadania i no només pels seus votants? Gandia té uns 90.000 habitants i molts d'ells no han votat o estan indignats. Jo no he votat el PP, però tinc dret a la informació objectiva i, després, sóc lliure d'opinar i traure conclusions; els polítics quan governen no tenen perquè traure-les per mi.

Quatre anys criticant les manipulacions periodístiques del PSOE des de l'oposició, i ara el PP entra a governar fent el mateix. Quanta hipocresia hi ha al món! Sort que encara som molts els qui pensem que tant els populars com els socialistes haurien de desaparèixer del mapa polític, que ja ho han tingut bé. Entre uns i altres i fent com qui no veu, som un País Valencià i un Estat endeutant fins a dalt, i des del PP continuen lluitant per dormir, manipular i enganyar la gent. Perquè estic segura que el dia que els ciutadans se n'adonen de les bestieses que fan, eixe dia el jugar amb els nostres diners i jugar amb les nostres esperances s'haurà acabat, i deixaran de viure a costa de mentir els ciutadans. És obvi que cada vegada hi ha més gent a la qual la Fórmula 1, els camps de golf i els viatges a Roma del PSOE no els fan oblidar que els polítics del bipartidisme són uns interessats.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada