dissabte, 9 de juliol del 2011

El BLOC i l'opinió constructiva

Els joves del BLOC comencem un estiu, contents, per la tasca que hem dut a terme estos darrers anys i, donem les gràcies, a totes aquelles persones que ens han donat el seu suport per continuar treballant per unes polítiques d'esquerres, necessàries a la nostra ciutat.
Des del BLOC JOVE, estarem vigilant qualsevol acció que considerem que no beneficia els ciutadans de la ciutat, però també col·laborarem en totes aquelles mesures que considerem apropiades per a Gandia. I continuarem recordant al PP, que necessitem més polítiques actives de creació de treball i a més, que no s'obliden que governen una ciutat on la gent parla valencià, i que no necessitem més privatitzacions de serveis bàsics, i tampoc més destrucció del territori.
I ací a l'expectativa, des del BLOC; estem veient un PSOE que no ha tardat a criticar de manera ferotge al PP, les mateixes coses que ells han estat fent els darrers quatres anys, des de col·locar amics en treballs públics a ignorar completament els acords plenaris pel que fa a l'ús de la llengua. Eixa llengua, que des del BLOC sabem que serà un motiu constant de lluita amb els populars però també amb el socialistes. I és que ja fa temps que ho diem, no hi ha gaires diferències entre els dos partits.
Discreparem en mil coses amb el nou govern, però també pense que mereixen els dies de cortesia. Farem crítica constructiva quan faça falta, no creiem que, ara per ara, un partit com el PSOE que ha deixat l'Ajuntament en les condicions econòmiques que l'ha deixat i que ha estat els darrers anys fent un negoci particular, estiga en este moment capacitat per fer qualsevol crítica. I nosaltres no anem a entrar a la dinàmica d'estos partits, anem a fer sempre una oposició constructiva, que és el que toca.
Volia recordar que el passat dimarts 28 de juny va ser el Dia Internacional de l'Orgull LGBT, també conegut com Dia de l'Orgull Gai, en una jornada que comporta una sèrie d'esdeveniments que cada any els col·lectius homosexuals i transsexuals celebren de forma pública per a instar per la tolerància i la igualtat dels gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals.
En l'actualitat, una vegada superades les lleis que penalitzen les pràctiques homosexuals a molts països del món, hem de reivindicar la despenalització a la resta del món ( Aràbia Saudí, Mauritània, Sudan...) i d'altres assumptes en els quals hi ha discriminació contra els homosexuals. Continuarem denunciant l'homofòbia encara existent al conjunt del nostres pobles.
Des del BLOC ens mostrem satisfets per l'augment de la tolerància cívica cap a estos col·lectius i les seues reivindicacions però som conscients que queda molta tasca a fer. Des del BLOC i la coalició Compromís seguirem cridant ben fort el nostre compromís amb un món més just, més igualitari,i més lliure.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada