dijous, 19 de juliol del 2012

On queden les responsabilitats?
Des del BLOC som conscients de l’existència del deute públic actual a conseqüència de la nefasta gestió de l’anterior govern socialista amb la dreta de Gandia, la passada legislatura. Açò és una cosa que no podem oblidar tots aquells que des de l’esquerra progressista volem treballar pels ciutadans. No oblidem que a Gandia qui va portar la dreta a governar van ser els socialistes, que per poder justificar un pacte com aquest -de sembra res productiva- han llançat i continuaran llançant a l’opinió pública totes les mentides que puguen i més, del BLOC i de la seua gent.

No obstant, l’herència heretada no eximeix Torró i el PP de la responsabilitat que tenen per gestionar correctament els diners públics. Ningú els ha obligat a tindre actes de regidors (amb sou inclòs), sabien com estava “la caixa” i van encarar unes eleccions disposats a guanyar, prometent gestionar millor aquesta ciutat, prometent realitzar una política participativa i transparent, afirmant que no farien les barbaritats que feren PSOE-Plataforma la passada legislatura. On han quedat tantes promeses?

Els populars al·leguen complir el seu programa electoral, i allò que realment haurien de fer és adaptar eixe programa a la realitat social i a la capacitat econòmica actuals. Ja és hora que molts polítics facen una anàlisi seriosa de les actuacions que ens han dut a la situació de crisi actual i, per tant, no repetir-les. Preguntar els veïns, cosa que no estan fent a Gandia, sobre les necessitats reals que tenen a cada barri, perquè al cap i a la fi, no és tan difícil fer les coses bé si n'hi ha interés.

Les responsabilitats polítiques i les disculpes públiques haurien fer-se patents. Els socialistes haurien de disculpar-se per la despesa del Creuer dels Borja (i moltes altres coses més), i així ho haurà de fer el PP, també, el dia que isquen les factures dels seus espectacles. Als regidors del BLOC a Gandia no els han tret durant cap legislatura cap factura de sopars, “suits” i festetes pagades amb els diners dels ciutadans; no ens han acusat de comprar televisions o malgastar subvencions o projectar camps de gols; no hem creat les denominades empreses públiques per recol·locar gent a tort i dret, ni hem privatitzat serveis bàsics... Per tant, no penseu que comença a ser hora que cadascú assumisca les seues responsabilitats? De moment, jo només veig, tant per un costat o per l’altre, poca vergonya i poc trellat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada