diumenge, 4 de desembre del 2011

Onze segons per poder anar a Madrid!

Laura Morant Peiró. BLOC JOVE i Coalició Compromís Gandia.


Com molt bé va dir la diputada Mònica Oltra en l’acte central de campanya de Compromís: "onze segons és el que el que costa dipositar la papereta de compromís dins del sobre". Eixos sobres que ens donaran veu a Madrid per cridar ben fort que volem recuperar la política per al poble, que estem farts de polítics corruptes i mentiders que s’han fet rics a costa de les nostres butxaques.

És necessari portar veus progressistes, verdes i honrades a Madrid: per exigir la pluralitat democràtica al Congrés. Per una democràcia que no excloga ningú, com han fet ara, amb una reforma electoral amb què ens han obligat a recollir avals per poder-nos presentar a les eleccions i, malauradament, altres formacions no han pogut presentar-se.

Em comentava una companya que no tenia ganes de votar perquè ja se sabia qui anava a guanyar. Ací qui ha de guanyar som els ciutadans. Necessitem eixes veus valencianes per poder dir als dos grans partits que la política ha d’estar en mans responsables i no en els bancs. I, dir-los, que no han sabut gestionar la crisi, i han aconseguit que la gent més humil estiga pagant els errors d’uns polítics que viuen mirant els seus interessos i no els interessos dels ciutadans.

Necessitem polítics que prioritzen allò que de veritat importa: la sanitat, l’educació, les ajudes a la gent gran (aplicació de la llei de dependència), la creació de treball, així com les ajudes a la mitjana i xicoteta empresa i els autònoms.

Des de Compromís i amb la força de Joan Baldoví com a candidat al Congrés, volem defendre el nostre territori, les energies renovables, l'agricultura valenciana i els sistemes de producció. Hem de dignificar les pensions. I, com no, alleugerir la pressió fiscal sobre les persones corrents, defendrem una fiscalitat justa i solidària on tots col·laborem en funció dels nostres ingressos.

Treballarem per la retirada de la reforma laboral. Per aprovar la jornada laboral de 35 hores. Per recuperar l'edat de la jubilació generalitzada als 65 anys i dels 35 anys de cotització per accedir al 100% de la base de cotització. Defendrem els serveis públics com a lluita per la igualtat i la justícia social i, a més, el lliurament de la vivenda com a cancel·lació de la hipoteca quan no es puga pagar.

Volem, mantindre l'ocupació. La majoria dels partits parlen de crear ocupació. Nosaltres, a més de voler crear-ne, parlem de com mantindre els llocs de treball existents.

Per tot açò i moltes més coses, el 20 de novembre hem d'aconseguir que la veu valenciana i renovadora de Compromís-Equo s’escolte al Congrés i al Senat. Està en les vostres mans.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada