diumenge, 4 de desembre del 2011

Tria Compromís-Equo: som com tu!

Hui m'he alçat del llit pensant que entre tots decidíem canviar el panorama polític actual. He somiat que els ciutadans, cansats i decebuts dels enganys dels governs del PP i del PSOE, decidien votar altres opcions per donar una lliçó als dos grans partits. Els populars i els socialistes fa massa anys que s'alternen al capdavant de les institucions governant sense escoltar els ciutadans, i són, en bona mesura, els responsables d'una crisi que castiga la gent humil i treballadora. Una crisi provocada pels bancs i pels especuladors, però que ha tingut el silenci còmplice de les dos formacions majoritàries.

Crec que populars i socialistes són també responsables de la situació actual perquè han estat incapaços de treballar conjuntament des dels respectius territoris on governen, a l'hora de crear llocs de treball o tractar d'impulsar nous estímuls d’injecció econòmica, com potenciar el comerç tradicional, l'agricultura o les energies renovables, amb els quals haguérem pogut tractar de superar la crisi econòmica en què ens trobem.


Quina classe de persones són eixes que es dediquen a la política, cobren 4.000 euros al mes de les nostres butxaques i no fan res per ajudar les persones que perden la casa o la faena? Molt sovint són uns incompetents que viuen a costa d'enganyar els ciutadans!

Com és possible que actualment els partits minoritaris estiguen sent objecte de censura en els mitjans de comunicació? Com és el cas de Canal 9, però també a TVE amb un debat en què només participen Rajoy i Rubalcaba. No interessa que els votants coneguen les nostres propostes perquè la Coalició Compromís és una amenaça per al model bipartidista actual.

Els ciutadans disposem d'alternatives diferents al PP, un partit que amb les seues polítiques fan més gran la diferència que separa rics i pobres, i a un PSOE que molt sovint es comporta exactament com ho fan els populars.


A Compromís-Equo, la coalició que encapçala el BLOC, no trobareu persones amb causes judicials per casos de corrupció. Som persones amb conviccions i tenim les mans netes. La solidaritat, la igualtat en la pluralitat, la sostenibilitat i el foment de la participació democràtica són els principis que guien la nostra iniciativa política.

Des del Congrés dels Diputats, a Madrid, defensarem que aquelles persones que no puguen fer front a una hipoteca i perden el pis no hagen de continuar pagant cap quantitat al banc. Tampoc no volem retallades en salut ni en educació. Compromís-Equo està al servei dels ciutadans valencians i amb el vostre suport aconseguirem representació a Madrid.

El 20 de novembre vota Compromís-Equo perquè els valencians ens hem de fer sentir!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada