diumenge, 4 de desembre del 2011

Vosaltres sou el nostre Compromís! Gràcies!

Joan Baldoví, que encapçalava la llista de la coalició Compromís-Equo per la circumscripció de València, serà diputat al Congrés de Madrid. Moltes persones no s'assabentaran de la importància que té la notícia, però tots aquells simpatitzants i militants del valencianisme, totes aquelles persones que impulsaren l'antiga Unitat del Poble Valencià durant els anys huitanta i noranta han pogut, finalment, celebrar un fet històric per al nostre projecte polític.

Gandia ens ha reconegut la tasca que hem estat fent i ens ha donat 2410 vots. La Safor-Valldigna en general, ens ha donat el suport necessari per sumar Compromís, i anar a Madrid. Crec que no tenim prou paraules per agrair la confiança dipositada en nosaltres.

Anem a seguir treballant, des del progrés, des del valencianisme, l’ecologisme...a cada poble i a cada ciutat; amb l’ajuda dels nostres diputats a les Corts Valencians i, ara, amb la veu i la força de Joan Baldoví al Congrés. Seguirem cridant ben fort fins que ja no ens quede veu –com la cançó de Pau Alabajos- que s’ha de fer tot el possible per eixir d’aquesta crisi, per crear treball, per continuant tenint i mantenint els drets socials.

Volia recordar que si la llei electoral fóra justa i igual per a tots, Compromís haguera obtingut 2 diputats, el PP no haguera tret majoria absoluta i altres partits polítics tindrien també, per exemple, representació a Madrid. Per tant, anem a continuar demanant una reforma de la llei electoral vigent, on cada vot valga el mateix en tots els llocs, perquè això sí seria viure en un País democràtic.

Volia donar-vos les gràcies d'es d'ací, per haver-nos ajudat a fer història. Gràcies a tots els interventors i interventores, apoderades i apoderats que heu sigut garantia de democràcia. Gràcies als qui amb la vostra veu heu aconseguit sumar el compromís dels companys i amics. Gràcies a tots i totes que d'alguna manera o altra heu col·laborat i heu sigut veu activa. Gràcies per haver transmés i compartit el vostre compromís. Vosaltres sou el nostre Compromís. Tenim quatre anys a Madrid per davant per a continuar fent camí junts. Moltes gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada